Snapshots fredag

Igår var det fullt ös hela tiden fram o tillbaka! Så därför hann jag inte skriva något mer, men ska berätta nu istället om gårdagen. 
Gick ju i skolan som vanligt men sen så fick jag gå med mamma till en skräddare (eller vad det heter) som skulle sy in en klänning åt mig för den var för stor, det är klänningen jag ska ha på Oscars student så det måste bli fixat! Sen så satt jag och Embla kvar på skolan och pluggade ett tag. Blev ändå lite saker gjorde in i det sista. Efter det så åkte vi hem och så kom Simon o Philip också efter ett tag. Så åt vi och badade. Embla och jag stack sedan o köpte godis för vi skulle fortsätta plugga. Och när klockan närmade sig 11 blev vi alla hungriga så då stack vi till Donken. Slutade med att Simon o Philip däckade på mitt golv och jag o Embla sov fyra timmar på soffan innan det var dags att gå upp igen! En trevlig fredag med trevliga människor.

Och nu sitter jag och Embla hos hennes farmor och farfar och jag ska snart ta en lång busstur hem utan hörlurar. Önska mig lycka till.




Till top