Jävligt bra helg, MEN FUCK U MÅNDAG!

Har haft en jävligt bra helg. Den har varit sjukt spännande och allmänt läskig, till att man inte kan hålla sig för skratt. Helgen var helt perfa! 
 
Men jag fattar inte hur det funkar, hur en måndag blev så fruktansvärt jävla jobbig, fastän man till och med har lov! Kom igen!!! Asså mitt huvud exploderar snart och jag blir så arg. Hela lovet är i princip förstört pga denna jävla måndagen. fyfan! Blir så arg!!
Asså nä jag är så arg så måste skriva av mig det. Okej status just nu, 'mitt huvud gör piss ont. Jag väntar på att Joel ska se att jag ringt och ringa tillbaka. Allt vi planerat är förstört och vi är ledsna. Fuck detta vill vara 18'.
Ska sluta klaga. Fan. Okej, godnatt med er. Jag ska se på film och försöka att må bra. hejdå
 

Pizza kväll

Mysig Pizza kväll med Joel efter en lång dag, men vi hann knappt smällta maten förrän Andy ringde Joel och så stack vi ut för att va med dom, Andy, Dick, Martin och GD. Fråga mig inte varför han kallas GD, jag har ingen aning. Vi hade iaf jätte kul och jag somnade direkt när vi kom hem igen! Nu väntar ännu en dag med massor att göra! 

Tränat och klippt mig

Ikväll har jag tränat och innan det så klippte jag mitt hår. Så skönt att få det frächt igen! Kan inte fatta hur mitt hår kan vara så lockigt och kan absolut inte fatta hur frisören gör som får det ännu mer lockigt! GODNATT!
 
 
 
 
 
Till top