Fortfarande väldigt sjuk

ÄR SJUK!
Fyfan har varit sjuk väldigt länge nu...Inte alls kul, man kan typ inte göra någor. Men går i skolan iaf. 
 
I helgen va jag hos Joel och smittade honom men min förkylning. Varsågod :) Vi såg på nya Hunger Game filmen (vad den nu heter) igår med Martin. Den var väldigt bra men läskig, eller iaf tyckte jag det!
 
Juste glömde säga, i fredags så va jag och Nellie ute på stan och kollade i massa coola affärer, köpte en jacka, tröja och väska. Får väll lägga upp blite bilder sen. När jag har tid!
Hejdå sålänge typ
 

Förkyld och trött

Har precis kommit hem från Joel. Fick en väldigt fin cool tröja av honom. I like it! Har på mig den på bilderna men man ser inte så mycket, men tar nya bilder på den imorron ok. Öppnade webbkameran för att se om den funka, den funka. Jag är förkyld, kan inte prata normalt.
Godnatt 
 
 
 
 

Rosa igen?!

Hej hallå! Hade ni vågar färga håret rosa? Jag har gjort det en gång förut. Blev jätte snyggt och jag gillade det verkligen! Så nu är min fråga till er, vad tycker ni, borde jag färga håret rosa igen? Mitt hår var dock väldigt mycket fluffigare och mindre lockigt på den tiden men tror det blir bra ändå! Tänkte också passa på och fråga om det är någon av er som har lockigt hår som har några tipps om hur man tar hand om sitt hår som bara står åt alla håll! Tack o kram. Här har ni bilder på mig! 
 
 
 
 
 
Till top