Packar till Malta

Jag packar för fullt här hemma! Jag kommer konstant på nya saker som jag glömt att jag ska ta med, men ist för att skriva ner det så glömmer jag det...Så jag är sååå rädd att glömma något! Och jag hoppas verkligen att familjen jag ska bo hos har internet! :S Hur ska jag annars klara mig? 
Imorgon ska jag fortsätta med packningen, önska mig lycka till! Och om ni har en bra packlista eller tips så kan ni gärna kommentera dom! /kram och godnatt
 
 

Yehy nya designen är uppe!

Bara för att jag inte kunde vänta något mer så laddade jag upp den nya designen, ni får tycka vad ni vill om den men den blir kvar! Den är dock inte helt klar än så jag ska fixa lite till med den ikväll, men nu ska jag snart göra mig i ordning för jobbet!
 
Det jag vill påpeka som är nytt är att:
*Ni nu kan följa mig på Twitter eller fråga mig något på Ask.fm! länkar till det finns längst upp på bloggen.

*Om ni läser min blogg från mobilen så kommer "länk knapparna" till vänster åka in på header när ni är inne på Safari,alltså kommer det typ se ut som det laggar, så läs gärna min blogg genom appen Blogglovin(och följ mig där)
 
 
Än så länge är det bara det jag kommer på :) /A

Yeehy så peppad!

Jag är så super duper peppad, you know why? Jo för snart åker jag till Malta, yeeeeehy! Fast är jätte nervös....Ska på språk resa om ni inte visste det :) Men jag ska berätta mer om det sen! Nu tänkte jag bara säga att jag har hållit på med en ny design hela dagen idag...varför? Jo för den designen jag har just nu kräver att jag gör en rubrik i photoshop till varje inlägg...svårt att förklara, men det är helt enkelt mer jobb för mig. Så om ni vill ha mer uppdateringar så ska jag fixa det med nästa design! Och med den nya designen som kommer upp imorgon, så kan jag också göra mobilinlägg, och förhoppningsvis från Malta! :D 
 
(gammal bild på mig men jag tyckte den passade bra eftersom jag ger tummen upp för min nya design som "släpps" imorgon) ;) men förvänta er inget stort nu, den är inte lika bra som den design jag har nu, för när jag kommer hem från Malta så ska jag byta tillbaka till denna igen! 
 
Till top