Inget internet!

Oj hjälp! När strömmen gick här hemma försvann också mitt internet... Så ett till blogg inlägg från mobilen får det bli. Jag mår bättre nu och imorgon ska jag och coolingen Elin åka och fika, mysigt! Och på tal om fika...kolla in den här jätte söta tårtan, sjukt cool! Den skulle jag inte tacka nej till!
Godnatt!

Sjuk :(

Inte kul att va sjuk asså! Fy! Hoppas verkligen jag mår bättre imorgon. Och så undrar jag, är det bättre att jag uppdaterar ofta och att vissa av de uppdateringarna blir "mobil uppdateringar" eller att jag lägger ner mer tid på varje inlägg och att fota osv? För när jag bloggar från mobilen blir det ju inte lika bra inlägg (med bilder osv), men då uppdaterat jag ju oftare. Självklart gör jag lika mycket vanliga inlägg som jag brukar....okej det där blev mycket på en gång...vet inte om jag ens själv fattar vad jag har skrivit ;)

Vårkänslor

Har köpt halstabletter nu, det onda i min hals ska bort! Köpte också en tidning, en söt kopp och ett par örhängen. Koppen kommer absolut bli min nya favorit, den har ju rosa lock! :D
Nu börjar snön också äntligen töa bort och snart kanske man får lite vårkänslor!
 
 
Till top