✞ Chillar efter match

Jag har precis kommit hem från en match, det gick inte jätte bra men jag tyckte alla spelade mycket bra ändå!
Nu sitter jag här och äter lite godis och tittar i min nya Frida tidning. +att jag ska färga håret antingen ikväll eller imorgon! Tror det blir imorgon för jag är för trött nu! Det ska bli lite mörkare brun :)
Det har varit väldigt dålig uppdatering nu på sistone då jag har haft mycket att plugga! Men ska försöka hinna blogga lite mer!
Nu är det en jätte störig fluga som surrar omkring i mitt rum! Hoppas jag får ut den innan jag ska sova....

✞ Nya kläderna!

Hejhej! Jag lovade ju att lägga ut en bild på de nya kläderna som jag köpte i Åre, och här kommer de! De va inte så mycket, bara två tröjor. Men jag tyckte de va jätte fina!! Atmbanden och hörlurarna är dock inte nya...eller de är nya men inte så nya som kläderna!
Hoppas ni har haft en bra dag? 
Idag ska jag bara plugga eftersom vi har mycket prov framöver! Och imorgon ska jag spela match.
Vi hörs!

✞ Hemma igen!

Hej allihopa, nu är jag hemma igen och kan blogga! Stort tack till Elin som har bloggat på min blogg under tidan jag varit borta.
Jag har egentligen inte tid att blogga men...Jag kommer skriva ett annat inlägg lite senare idag och visa lite kläder jag handlade i Åre! Men inte just nu.
Men i detta inlägget ville jag bara visa något jag blev jätte glad över. Att när jag kom hem hade jag fått det här i brevlådan, massa smink! Jag fick det av tidningen jag prenumerera på!
Bilden blev jätte konstig men jag har inte tid att göra en ny just nu!
Till top