Läger

Idag (efter skolan) så åker jag på ett litet "läger" från fredag till söndag. Eftersom jag funderar på att bli konfirmations ledare så är detta (och andra träffar vi ska ha) som en utbildning. Jag vet inte om det kommer finnas internsett där eller så men det spelar ingen roll för min blogg app funkar ändå inte :( Så jag kommer inte kunna blogga under tiden...OM inte appen börjar fungera igen, så ni får ändå hålla utkik som vanligt efter nya inlägg!
Så vi hörs när vi hörs!
Tumblr_m9bypnwsic1rdoju6o1_400_large
Bild från weheartit

Väskorna! + höst mode

Nu, det ingen har väntat på...vad som fanns i mina paket jag beställt. Vissa vet ju redan eftersom jag la ut en bild innan jag beställde de.
Iaf så beställde jag två väskor och en kalender....och en Alice i underlandet dräkt eftersom man ska vara utklädd en dag på ett läger som jag ska till nu i helgen. Kalendern är en sån personlig almanacka så den har jag gjort själv.  
Och på bilderna ser ni ju också "dagens outfit" eller vad man ska kalla det. Förresten så har jag ju inte visat mitt ganska så nya halsband som jag köpte. Jag köpte ett till mig och ett till tova, så det är som våra "kompis halsband" kan man kalla det :) 

Lovar!

Okejokej...Jag vet att jag inte la upp bild på paketen igår heller men...Jag hade träning igår och sen gick jag ut och sprang efter den också så jag hade inte tid sen när jag kom hem då jag var tvungen att plugga!
Men idag! Idag lovar jag att berätta för er vad jag beställde och lägga upp bilder, för idag ska jag inte träna och jag har inga läxor till på fredag...dock måste jag packa! Men jag lovar! 
Till top